U bent hier: Eten en bewegen : Snel afslanken :

Informatie over snel afslanken

Bij snel afslanken moet je veel minder gaan eten dan dat je doet bij ďreguliereĒ afslanken. Normaal gesproken is het advies bij afslanken om maximaal 500 calorieŽn per dag minder te eten dan dat je nodig hebt. Als man heb je ongeveer 2500 calorieŽn per dag nodig en als vrouw ongeveer 2000. Gezonder en bewuster eten en bewegen is volgens ons de beste en gezondste methode. Je slankt dan minder snel af, maar je doet het wel op een gezondere manier, met meer kans op een blijvend resultaat.

Waar moet je op letten bij snel afslanken

Als je nu snel wilt afslanken en snel veel kiloís kwijt raken, dan moet je nog minder calorieŽn innemen. Hou wel in de gaten dat het advies is dat je maximaal 500 calorieŽn minder per dag mag in nemen om gezond af  te slanken. Dus ga je daar boven zitten is het minder gezond, let er dan op dat het snel afslanken niet ten kostte van je gezondheid gaat. snel afslanken
Als je wilt afslanken en dat ook nog snel, zorg er dan wel voor dat je genoeg groenten en fruit binnen krijgt om je weerstand te houden. Zorg er ook voor bij het snel afslanken dat je veel water drinkt om zo de afvalstoffen goed te kunnen afvoeren. Om snel te kunnen afslanken moet je dus meer bewegen en minder gaan eten.

Snel afslanken? Ga ook meer bewegen

Extra bewegen helpt natuurlijk ook erg bij het snel afslanken. Houd wel in de gaten dat bewegen en snel afslanken veel energie kost en dat als je minder energie inneemt dit vaan van je lichaam gaat vragen. Ook zullen je sport en beweeg prestatie veel minder zijn, omdat je gewoon weg te weinig energie hebt door het minder eten bij het snel afslanken.

Gezond eten en snel afslanken
Snel afslanken en bewegen

Nadelen van snel afslanken

Nadelen van het snel afslanken zijn dat je minder fit wordt, snel moe bent, erg prikkelbaar bent en minder alert/scherp bent. Houd hier dan ook goed rekening mee bijvoorbeeld in het verkeer op je werk en in je sociale contacten. Je moet goed om kunnen gaan met een honger gevoel en weerbaar zijn tegen snacken en snoepen als je snel wilt afslanken. Dus je zult doorzettingsvermogen en discipline moeten hebben. Zorg bij snel afslanken altijd voor advies van een dokter, voedingsdeskundige of diŽtist voor eigen veiligheid en gezondheid. 

 

 

    

Home:   Disclaimer:   Copyright:   Privacy: Contact: