dieet shakes en afvallen

Je hebt verschillende vormen en soorten van dieet shakes die helpen bij het afvallen, zoals bijvoorbeeld de eiwitten dieet shakes. Alle dieet shakes hebben het zelfde doel, namelijk afvallen.

Dieet shakes en afvallen

Dieetshakes zijn ook een vorm van voedingssupplementen. De dieet shakes werken goed, het is gemakkelijk en lekker. Bij komend voordeel is dat je, je favoriete eten niet hoeft op te geven als je gebruik maakt van dieetshakes. Je kiest bijvoorbeeld dieet shakes als maaltijdvervanger voor ontbijt en lunch en je maakt je eigen gezonde avondmaaltijd van ongeveer 600 tot 700 calorieën klaar. Je neemt daardoor minder energie op en je bent dus aan het afvallen.

dieet shakes

Er zijn ook dieet shakes die je vlak voor het eten moet gebruiken. Het doel van deze dieet shakes zijn dan het hongergevoel weg te nemen, zodat je tijdens je maaltijd minder gaat eten.

Extra advies is om ongeveer 1,5 tot 2 liter per dag te drinken als je dieetshakes gebruikt, aangezien je door een tekort aan vocht een hongerig gevoel kunt krijgen. Daarbij komen door het aanspreken van de vetvoorraden in het lichaam veel afvalstoffen vrij die hoofdpijn kunnen veroorzaken. Het is nodig dat deze afvalstoffen het lichaam verlaten daarom is veel drinken belangrijk bij het gebruik van dieet shakes. Veel water drinken heeft ook veel voordeel bij het afvallen. zie hiervoor ook het artikel op onze website over drinken en afvallen.

Voordelen dieet shakes bij afvallen

  • afvallen zonder hongergevoel
  • verbeterde vetverbranding
  • meer energie
  • minder afvalstoffen in je lichaam
  • dieet shakes smaken lekker

Bij het gebruik van dieet shakes is een goede discipline en doorzettingsvermogen ook erg belangrijk. Je moet namelijk het snoepen en snacken wel achterwege laten. Afvallen is nooit makkelijk en zal het waarschijnlijk ook nooit worden, dus doorzetten blijft het motto. Als dit je lukt, kun je met het gebruik van dieet shakes snel en toch redelijk makkelijk (zonder hongergevoel) afvallen.

Gezond eten en bewust bewegen is een betere manier om gewicht te verliezen en op gewicht blijven. Dit heeft een meer blijvend effect dan het drinken van dieet shakes.