Workouts en oefeningen voor thuis

workouts en oefeningen afvallen

Hier vind je een divers aanbod van workouts voor verschillende activiteiten die je kunt gebruiken bij het afvallen. Wij proberen te zorgen voor een breed aanbod van activiteiten zo dat er voor iedereen een workout tussen zit. Ons doel is iedereen met plezier in bewegen te krijgen zodat het afvallen een stuk gemakkelijker gaat! De meeste workouts zijn ook prima thuis te gebruiken. Dus dit zijn goede oefeningen voor thuis.

De oefeningen voor thuis

Workouts en oefeningen krachttraining en fitness:

Workout en oefeningen hardlopen:

Workouts touwspringen:

Workouts wandelen:

Workout traplopen:

Workout zwemmen:

Heb je zelf nog tips of leuke workouts die goed te gebruiken zijn voor het afvallen, stuur ons een e-mail en deel je kennis met ons. We zullen ook zelf regelmatig de website updaten voor nieuwe workouts om de oefeningen voor thuis en afvallen aantrekkelijk te houden.

2 gedachten over “Workouts en oefeningen voor thuis

 • 30 augustus 2012 om 15:18
  Permalink

  Hoi Rik,Bedankt voor je berichtje. Goed van je dat je bezig bent met je buikspieren! Leuk om te horen dat je de buikoefeningen op de website gebruikt. Maar ik vergelijk alleen verschillende buikspiermethoden. Je kunt het beste je vraag stellen aan Jesse van der Velde over deze . Hij is gespecialiseerd in buikspier trainingen, sportvoeding en diebten. Wil je zijn tips met ons delen? alvast bedankt!

 • 14 december 2012 om 21:15
  Permalink

  Hoi,

  Eerst sportte ik heel erg veel. Namelijk 1 soms 2 keer per dag tenminste een half uur hardlopen.
  Sinds een paar maanden zit ik echter in een rolstoel en kan ik mijn benen niet meer bewegen.
  Hoe kan ik toch fit blijven?

Reacties zijn gesloten.