Hoe val je snel maar verstandig af?

 

Afvallen, het is voor iedereen wel eens een struikelblok geweest. U heeft dagen, weken of zelfs maanden lang in de sportschool rond gehangen, maar uw doelen zijn nog steeds niet bereikt. Zelfs niet met een voedingsschema. Op deze manier schaadt dit hele proces natuurlijk uw zelfvertrouwen en zult u denken dat u nooit uw gestelde doelen zult behalen. Dit is echter niet waar! Er zijn een aantal manieren om in een kort tijdsbestek toch uw gewenste kilo’s lichaamsvet kwijt te raken. Wij hopen u voldoende te informeren rondom deze mogelijkheden, zodat u straks weer lekker in uw vel zal zitten.

Hulpmiddelen

Wanneer u gaat afvallen is het goed om te weten dat u altijd gebruik kunt maken van voedingssupplementen van Muscle Concepts. Dit zijn toevoegende shakes aan uw eigen eetpatroon. Zo kunt u bijvoorbeeld eiwitshakes gebruiken. Dit zorgt ervoor dat u na het sporten minder last heeft van de getrainde spieren, want het spierherstel wordt aanzienlijk versneld. U moet wel rekening houden met een ‘overdosis’ aan eiwitten. Wanneer dit het geval is zult u merken dat uw gewicht weer zal toenemen, want de stoffen worden niet meer opgenomen door uw lichaam.

Frequenter dagelijks bewegen

Elke dag naar de sportschool is natuurlijk bijna niet te realiseren. Dit komt doordat er tal van andere activiteiten in uw leven zijn die u niet kunt missen. Daarom doet u er goed aan sommige activiteiten op een andere manier aan te pakken. Ging u voorheen met de hond lopen? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om dit op skates te doen. Op deze manier bent u een stuk intensiever aan het bewegen en dat zorgt weer voor het verbranden van vetten.

Wanneer uw werk een stuk verder gelegen is kunt u ook bijvoorbeeld op de fiets naar een treinstation wat op de weg ligt. Hierdoor heeft u sowieso al aan het begin en einde van de dag een aantal minuten beweging te pakken.