Afvallen met Biohcg ORIGINAL

biohcg ORIGINAL kuur dieetHet Biohcg ORIGINAL dieet is de afslankrevolutie van dit moment waarbij u binnen 24 dagen circa 8-12%  lichaamsgewicht kunt verliezen doormiddel van een dieet en met behulp van de Biohcg ORIGINAL. Met name vet op plekken zoals heupen, billen, buikendijenworden aangepakt.
Biohcg ORIGINAL voorkomt dat het structurele vet, hiermee bedoelen we het vet dat in de spieren zit (bijvoorbeeld de wangspieren) niet verdwijnt en dat het overtollige vet er twee keer zo snel afgaat. Het 500 calorieën dieet is goed vol te houden door de Biohcg ORIGINAL. U heeft hierdoor namelijk geen last van een hongergevoel en u voelt zich fit en energiek.  Ook kunt u lekker blijven eten met de bijgeleverde gevarieerde recepten.

Na 24 dieetdagen komt u in de stabilisatieperiode, hiervoor hebben wij ons “Beter in Balans” programma geschreven. Hierin wordt u begeleidt om langzaam weer ‘normaal te eten’.  Zo wordt het jojo-effect voorkomen.  Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.orthoklinieakdvies.nl.

 

In een onlangs gehouden enquête onder 500 gebruikers bleek 98% tevreden tot zeer tevreden over het resultaat. De kuur is volledig biologisch, hormoonvrij en er wordt geen gebruik gemaakt van chemische stoffen.

Hoe kom ik aan de Biohcg ORIGINAL dieet kuur?

 

Bij elke Biohcg ORIGINAL zit het boekwerk Beter in Balans. Hier staat het dieet duidelijk in beschreven. Zo weet u precies wat u wel mag en wat u niet mag doen. Daarom kunt u nu ook gemakkelijk bestellen in de webshop. Ga voor bestellen naar: www.orthokliniekadvies.nl.

2 gedachten over “Afvallen met Biohcg ORIGINAL

 • 2 november 2012 om 09:27
  Permalink

  Wat leuk dat ik het dieet ook hier tegenkom. De Biohcg ORIGINAL heb ik zelf ook gebruikt een half jaar geleden. En met succes. 7 kilo afgevallen!!

 • 11 juli 2013 om 10:14
  Permalink

  Ik heb de Biohcg Original ook gedaan. Ik vond het wel een pittig dieet maar was op zich wel goed vol te houden. Uiteindelijk gaan het toch om het resultaat en die was heel goed. Namelijk 13 kilo afgevallen.

  Je leert ook een ander eetpatroon aan. daar heb ik nu nog steeds profijt van. Ik ben trouwens niet weer aangekomen. Ik kan het dus wel aanbevelen.

Reacties zijn gesloten.