Dagelijks meer calorieën verbranden zodat je sneller afslankt!

In dit artikel wil ik je vertellen hoe je op de juiste manier met calorieën verbranden om moet gaan. Wanneer je het namelijk niet goed doet, gaat er veel tijd verloren en dat is natuurlijk erg zonde. Jij wilt snel veel calorieën verbranden zodat je snel afslankt. Zonder urenlange saaie cardio is het niet? Hier is de informatie die jij moet weten:

Verbrand een hoop calorieën met het uitvoeren van oefeningen:

Ik raad je aan om vandaag nog te beginnen met het uitvoeren van vet verbrandende oefeningen. Want wanneer jij vet verbrandende oefeningen uitvoert beschadig je de spieren van binnen. Na je training worden deze beschadigingen weer herstelt. Om de beschadigingen weer te herstellen is er energie nodig. Dus hoe vaker jij vet verbrandende oefeningen uitvoert, hoe meer calorieën er worden verbrand.

Wat zijn vet verbrandende oefeningen?
Een vet verbrandende oefening is zeg maar een oefening waarmee je de spieren traint met lichaamsgewicht of losse gewichten. Squats, pushups, lunges zijn bijvoorbeeld vet verbrandende oefeningen.

Pas deze punten toe voor sneller resultaat:
Misschien denk je nu dat het een hele klus is om dagelijsk meer calorieen te verbranden met sporten. Of dat je hier maandenlang mee bezig bent, dit is echter niet nodig. Tijdens je training is het belangrijk dat je jezelf aan een aantal punten houd. Als jij jezelf daaraan houd krijg je sneller beschadigingen in je spierweefsel en ga je dus sneller resultaat opmerken.

Punt 1 – Voer oefeningen langzaam en mooi uit
Het is de bedoeling dat het uitvoeren van de oefening je spieren goed voelt. Door een oefening extra langzaam en mooi uit te voeren maak je het veel moeilijker voor jezelf.

Punt 2 – Pas setjes en herhalingen toe
Om het nog moeilijker voor je spierweefsel te maken is het erg belangrijk dat je setjes en herhalingen toepast. Een setje is zeg maar een reeks herhalingen en een herhaling is de oefening 1 keer hebben uitgevoerd. Wanneer je bijvoorbeeld 15 keer een oefening uitvoert, dan heb je 1 setje gedaan van 15 herhalingen.

Eerst 30 minuten krachttraining, daarna 10 minuten cardio

Het is verstandig als je een training gaat uitvoeren eerst 30 minuten aan krachttraining te doen. En daarna 10 minuten aan cardio. Je verbrandt dan niet alleen tijdens de training onwijs veel calorieën maar ook erna. Na een training moeten je spieren weer hersteld worden weet je nog?

Probeer dagelijks meer en vaker te eten

Zodra je dagelijks meer en vaker gaat eten gaat je stofwisseling sneller draaien. Als je stofwisseling sneller gaat draaien gaat het ook dagelijks meer calorieën verbranden. Neem bijvoorbeeld in de ochtend, middag en avond een redelijke grote gezonde maaltijd. Tussen je grote gezonde maaltijden in neem je gezonde snacks.

Ik wens je veel succes!